Tilaa Kuntatyönantaja!

Hyvä työnantajapolitiikka on tärkeä menestystekijä kunnille. Kuntatyönantaja-lehti tarjoaa tietoa ja taustaa työnantajatoimintaan ja työnantajapolitiikan kehittämiseen.

KT:n asiantuntijat toimittavat Kuntatyönantaja-lehden kuntien ja kuntayhtymien henkilöstöhallinnon työvälineeksi. Lehdessä on työnantajatietoa ja kannanottoja, joita ei saa mistään muualta. Lehti on yksi KT:n tiedonvälityspalvelu yleiskirjeiden ohella.

Tilaa lehti työpaikallesi tai kotiin

Tilaat Kuntatyönantaja-lehden helpoiten täyttämällä sähköisen tilauslomakkeemme verkossa. Lomakkeella voi tilata myös useita lehtiä eri toimitusosoitteisiin.

Tilaa Kuntatyönantaja-lehti >

Muuttuneista yhteys- ja laskutustiedoista voit ilmoittaa lähettämällä viestin osoitteeseen ktlehtitilaus(at)kt.fi.

Kuntatyönantaja-lehti ilmestyy kuudesti vuodessa

Vuonna 2019 lehden ilmestymispäivät ovat:

  1. nro 20. helmikuuta
  2. nro 11. huhtikuuta
  3. nro 6. kesäkuuta
  4. nro 11. syyskuuta
  5. nro 24. lokakuuta
  6. nro 12. joulukuuta

Tilauksen hinta

Vuonna 2019 lehden kestotilauksen hinta on 45 euroa/vuosi. Vuositilaus maksaa 50 euroa/vuosikerta. Lehden myynti on arvonlisäverotonta, eli ALV on 0 % (veroton myynti AVL 4 §).

Kuntatyönantajan voi tilata kestotilauksena tai vuositilauksena, jolloin tilauskausi on yksi kalenterivuosi.

Kuntatyönantaja-lehden tilaukset tehdään suoraan KT:sta. Tilausasiamiesten käytöstä on luovuttu arvonlisäverotuksellisista syistä.

Peruutusehdot

Kestotilauksen voi keskeyttää sähköpostitse tai kirjeitse. Kestotilaus on peruttava viimeistään kuluvan vuoden tammikuun loppuun mennessä. Tällöin tilaus päättyy laskutuskauden loppuun.

Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, veloitamme koko vuosikerran hinnan. Vuositilausta ei voi keskeyttää, koska se on määräaikainen tilaus. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, veloitamme koko vuosikerran hinnan. Vuositilausta ei voi keskeyttää, koska se on määräaikainen tilaus.

Kuntatyönantaja-lehden tietosuojaseloste >

Yhteystiedot

Mika Huuskonen

Mika Huuskonen

taloussuunnittelija
Puhelin:
+358 9 771 2137
Matkapuhelin:
+358 50 443 0844
Sähköposti:
Mika.Huuskonen@kt.fi
Organisaatio:
KT Kuntatyönantajat
Hallinto