Tilaa Kuntatyönantaja!

Hyvä työnantajapolitiikka on tärkeä menestystekijä kunnille. Kuntatyönantaja-lehti tarjoaa tietoa ja taustaa työnantajatoimintaan ja työnantajapolitiikan kehittämiseen.

KT:n asiantuntijat toimittavat Kuntatyönantaja-lehden kuntien ja kuntayhtymien henkilöstöhallinnon työvälineeksi. Lehdessä on työnantajatietoa ja kannanottoja, joita ei saa mistään muualta. Lehti on yksi KT:n tiedonvälityspalvelu yleiskirjeiden ohella.

Kuntatyönantaja-lehti ilmestyy kuudesti vuodessa

Vuonna 2017 lehden ilmestymispäivät ovat:

  1. nro 16. helmikuuta
  2. nro 30. maaliskuuta
  3. nro 17. toukokuuta
  4. nro 13. syyskuuta
  5. nro 26. lokakuuta
  6. nro 14. joulukuuta

Tilauksen hinta

Vuonna 2017 lehden kestotilauksen hinta on 45 euroa/vuosi. Vuositilaus maksaa 50 euroa/vuosikerta. Lehden myynti on arvonlisäverotonta, eli ALV on 0 % (veroton myynti AVL 4 §).

Kuntatyönantajan voi tilata kestotilauksena tai vuositilauksena, jolloin tilauskausi on yksi kalenterivuosi.

Lehden voi tilata myös puoleksi vuodeksi, jolloin tilauksen hinta on 30 euroa.

Kuntatyönantaja-lehden tilaukset tehdään suoraan KT:sta. Tilausasiamiesten käytöstä on luovuttu arvonlisäverotuksellisista syistä. Tilauksen voit tehdä tämän sivun alareunasta.

Kestotilauksen voi keskeyttää sähköpostitse tai kirjeitse. Kestotilaus on peruttava viimeistään kuluvan vuoden tammikuun loppuun mennessä. Tällöin tilaus päättyy laskutuskauden loppuun.

Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, veloitamme koko vuosikerran hinnan. Vuositilausta ei voi keskeyttää, koska se on määräaikainen tilaus. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, veloitamme koko vuosikerran hinnan. Vuositilausta ei voi keskeyttää, koska se on määräaikainen tilaus.

Lisätietoja tilauksista ktlehtitilaus(at)kt.fi

Yhteystiedot

Marko Haakana

Marko Haakana

toimistoisäntä
Puhelin:
+358 9 771 2107
Matkapuhelin:
+358 50 320 9732
Sähköposti:
Marko.Haakana@kt.fi
Organisaatio:
KT Kuntatyönantajat
Viestintä ja Kuntatyönantajan toimitus